Terug in je kracht en her-inneren via sjamanistische spirituele therapie

De basisprincipes van het sjamanisme

De principes van het sjamanisme worden al eeuwenlang met succes toegepast om allerhande psychosomatische klachten te verhelpen. Je identiteit, kracht en energie terugvinden? Het zijn maar enkele uitdagingen waarvoor je deze spirituele therapie kan inzetten.

De leer van het sjamanisme stelt dat alles uit energie bestaat en dat alles ook energetisch met elkaar verbonden is. Elk individu heeft een uniek energetisch veld dat permanent verbonden is met de universele en collectieve spiritwereld die ons allemaal van energie voorziet. Als de link tussen het eigen en het alomvattende energieveld breekt, loopt het mis.

Sjamanistische healing

Door sjamanistische technieken te gebruiken, reis ik naar de spirit werelden om blokkades op te sporen. Ik breng de essentie of je kracht mee terug. Afhankelijk van je doelstellingen en uitdagingen kunnen we daarvoor verschillende helende technieken toepassen:

Bij gebrek aan kracht in het energielichaam, gaan we op zoek naar je totemdier. Door je krachten en talenten te visualiseren via personificatie voel je je sterker, energieker en vitaler en zal je (on)bewuste angsten en blokkades overwinnen. Power retrieval is ook doeltreffend bij een identiteitscrisis.

Na een hevig trauma kan je een stukje van je essentie verliezen. Dergelijke dissociatie zien we bijvoorbeeld bij ernstige trauma’s zoals misbruik, verkeersongevallen en jeugdtrauma’s. Via sjamanistische healing brengen we in dergelijke gevallen de ziel weer “thuis”.

Via extraction werken we om ongewenste energieën, intrusies of gedachtenvormen die in je lichaam aanwezig zijn te transformeren en/of te verwijderen. De zwaardere energieën maken zo plaats voor meer licht en kracht.

Via healing met de handen, het geluid van de drum of de ratel en het vertellen van helende verhalen, breng ik je energetisch veld terug in balans.

 

Hoe een sjamanistische sessie verloopt

Je hoort het geluid van een trommel, een ratel, mijn stem terwijl je een voor jouw comfortabele houding aanneemt. Mijn handen doen het helende werk met het nodige respect en intentie. Jij ondergaat, ervaart en kan je overgeven aan het moment. Er zal uiteraard niets gebeuren dat je bewust of onbewust niet wenst. Het resultaat? Je voelt kracht en energie stromen en jezelf terug heel worden.

Waarom sjamanistische therapie proberen?

  • we creëren een nieuw en krachtig verhaal over je leven
  • toepasbaar als non-verbale therapie zonder spreken
  • inzetbaar voor uiteenlopende emotionele uitdagingen
  • snel resultaat door diepe connectie met energielichaam
  • je ervaart diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning

 

Benieuwd naar je innerlijke ik?

Klaar om deze spirituele therapie te proberen en jouw krachtbron te vinden zodat je weer helemaal in balans van het leven kan genieten?

Maak snel jouw afspraak!