Over innerlijke rust vinden en hoe we dat samen doen

Hoe het begon

Met een bachelor diploma onderwijs op zak, startte ik mijn carrière als leerkracht. Ik genoot er ten volle van om de kinderen te zien groeien op elk vlak. Met de neus in de wind en leergierig als ik ben, opende zich echter spontaan een ander pad.
Vanuit mijn persoonlijke interesse begon ik me te verdiepen in sjamanisme en evolutiepsychologie. Al snel bleek dat ik door het volgen van mijn eigen intuïtie, ook andere mensen kon gidsen. Elke dag opnieuw geniet ik ervan om mensen terug in hun kracht te zetten en innerlijke rust te laten vinden.

Geen gewone praattherapie

Met de therapie die ik beoefen, hoef je je ervaringen of emotionele uitdagingen niet te vertellen om innerlijke rust te vinden. Geen talloze sessies gesprekstherapie dus. Bij de non-verbale therapievormen geeft je lichaam en energie mij vanzelf de nodige signalen. Maar de keuze is en blijft aan jou. Je mag me evengoed je verhaal vertellen, als je dat wil.

Professionele therapeut met kennis van zaken

Wees gerust, je bent in goede handen. Therapie is mijn passie én mijn hoofdberoep. De trainingen die ik gevolgd heb en mijn jarenlange ervaring licht ik met plezier aan je toe tijdens ons eerste kennismakend gesprek. Het lijstje opleidingen dat ik gevolgd heb, is amper bij te houden. Maar hier vind je wel al enkele hoofdpunten uit mijn academisch parcours om je nu al gerust te stellen:

  • Evolutiepsychologie
  • Creatieve therapie (bachelor na bachelor)
  • 2-jarige opleiding sjamanisme bij Anamcara
  • 2-jarige opleiding sjamanisme bij de Belgische school
  • voor sjamanisme
  • Diverse jaartrainingen zoals “Spirit in klank” & “Medicijnwiel”
  • Spirit Dance, Initiation (Peggy Dylan)
  • Spiritual leadership (Peggy Dylan, Scotland)
  • Brainspotting (M.J. Boon), Generational Brainspotting (Ruby Gibson)
  • Masterclass brainspotting (David Grand)

Wat dan wel?

In een ideale wereld zijn onze geest en lichaam perfect met elkaar in balans. Alleen gebeuren er voortdurend zaken die deze balans ontregelen. Het voelt soms alsof de grond onder je voeten wegglijdt en je plots geen zekerheden meer hebt. Je geraakt jezelf, je energie en je motivatie kwijt.
Via een van onze therapievormen of een combinatie daarvan gaan we samen op zoek naar je innerlijke ik. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer zin je krijgt om je eigen dromen en verlangens te realiseren. Zo zal je ook oprecht innerlijke rust vinden.

Voor wie?

Kinderen, volwassenen en sporters zijn trouwe klanten in mijn praktijk. Vanuit mijn ervaring als leerkracht kan ik perfect met jonge kinderen aan de slag, maar ook volwassenen met of zonder taalbarrière kunnen op mijn expertise rekenen. Ik heb ook heel wat ervaring met het begeleiden van sporters om onbewuste remmingen weg te nemen en sportieve prestaties en emotioneel welzijn op en naast het veld te verbeteren.